Окупанти нанесли артилерійський та ракетний удари по житловому сектору Вовчанська і Чугуєва (фото)

У Харківській області внаслідок обстрілів, які російські окупанти здійснили ввечері 21 листопада, постраждали двоє людей. Рашисти нанесли ракетний та артилерійський удари по житловому сектору Вовчанська та Чугуєва.

Про це Харків Times повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

У місті Вовчанську внаслідок обстрілу повністю зруйновано житловий будинок, під завалами якого опинилися 57-річна жінка та 60-річний чоловік. Постраждалих дістали рятувальнки та передали медикам швидкої допомоги. Мирні мешканці отримали значні поранення і були госпіталізовані.

На місці влучання ворожого боєприпаса виникла пожежі, яку рятувальники загасили о 18:10.

Місце події оглянула слідчо-оперативна група, зафіксувала всі обставини злочину росіян. Попередньо встановлено, що російські окупанти обстріляли місто з РСЗВ «Град».

“Близько 20:50 ворог завдав ракетний удар по м. Чугуїв. Попередньо, ракетами С-300, випущеними з території Бєлгородської області РФ. “, – розповіли в прокуратурі.

Внаслідок цього удару люди не постраждали. Однак, за інформацією рятувальників, ворожі ракети зруйнували приватний будинок, надвірні забудови та два автомобіля на території трьох домоволодінь.

За процесуального керівництва Чугуївської та Куп’янської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Times, 20 листопада внаслідок ракетного удара, який російські окупанти нанесли по селищу Шевченкове Куп’янського району Харківської області, загинула 38-річна прокурор Олена Маслич.