Внаслідок ракетного удару окупантів по смт Шевченкове загинула прокурор

20 листопада внаслідок ракетного удара, який російські окупанти нанесли по селищу Шевченкове Куп’янського району Харківської області, загинула 38-річна жінка та було поранено 65-річного чоловіка.

Про це Харків Times повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Потужні вибухи у селищі пролунали близько 22:20.

“Російська ракета влучила у двоповерховий 16-квартирний будинок, що призвело до його часткового руйнування. Крім того, пошкоджено сусідній будинок та школу. У квартирі загинула прокурор Шевченківського відділу Куп’янської окружної прокуратури Харківської області Олена Маслич”, – розповіли в прокуратурі.

За словами колег, прокурор Олена Маслич, з першого дня деокупації Шевченківської громади та Куп’янського району виконувала свої службові обов‘язки, документуючи факти збройної агресії рф на території району.

В органах прокуратури жінка працювала понад 10 років. В загиблої залишився 15-річний син.

За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Окрім ракетного удару протягом минулої доби рашисти обстрілювали мирні міста та села Харківщини з мінометів та артилерії. Під ворожим вогнем опинилися населені пункти Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів.У м. Куп‘янськ внаслідок обстрілу окупантів з РСЗВ горіла господарча споруда площею 150 кв.

Як повідомляв Харків Times, 19 листопада у Харківській області з пораненнями, отриманими внаслідок російських обстрілів госпіталізували чоловіка та жінку. Стан пацієнтів медики оцінюють як важкий.