В Ізюмському районі ексгумували тіло розстріляного окупантами водія евакуаційної автоколони

Поліція розслідує справу про вбивство 37-річного мирного мешканця, яке скоїли російські окупанти в Ізюмському районі Харківської області в квітні цього року.

Про це Харків Times повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За оперативною інформацією, 16 квітня мешканці села Співаківка Ізюмського району на трьох автівках намагались евакуюватись із зони бойових дій.

“Одній машині вдалось виїхати, дві інші російські військові розстріляли впритул при виїзді із села. Попередньо, окупанти вели обстріл з автоматичної вогнепальної зброї — автоматів та кулеметів”, – розповіли в прокуратурі.

Внаслідок обстрілу загинув 37-річний водій однієї з автівок.

6 листопада слідчо-прокурорська група ексгумувала тіло загиблого. При його поверхневому огляді встановлено 4 кульових поранення: три в спину та ще одне — в область тазу. Ексгумоване тіло направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Чотирьох людей врятували мешканці села, надавши їм медичну допомогу.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Слідчі встановлюють всі жертви від чергового злочину окупантів.

Як повідомляв Харків Times, поліція розслідує справу про розстріл трьох мирних мешканців в місті Ізюм Харківської області. Чоловіків, що їхали в мікроавтобусі Ford Transit, вбили російські окупанти.