У Куп’янському районі ексгумували тіла трьох мирних мешканців, вбитих росіянами

Фото: Сергій Болвінов/Facebook

28 жовтня у Куп’янському районі Харківської області слідчі провели ексгумацію тіл трьох людей, що загинули через російські обстріли. Серед загиблих – двоє чоловіків та жінка.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення начальника Слідчого управління Нацполіції в Харківській області Сергія Болвінова у Facebook.

За його словами, тіла двох чоловіків знайшли в селі Канцедалівка Куп’янського району. Загиблу жінку, 60-річну Наталю, – у Куп’янську.

“36-річний Максим – під час обстрілу знаходився в погребі, загинув від обвалу цегли на стелі. Його мати похоронила через 3 дні у дворі.”, – розповів сергій Болвінов.

Особу другого загиблого встановлюють. Його вбито пострілом в голову. За словами місцевих, на початку вересня чоловіка застрелив рашистський снайпер. Мешканці Канцедалівки поховали його поруч з місцем вбивства.

Знайдена у Куп’янську 60-річна Наталя загинула через російські обстріли 21 вересня.

“Ексгумації проведені слідчими спільно з прокурорами, з залученням криміналістів та вибухотехніків. Слідчі продовжують працювати щодня в області та місті для встановлення усіх фактів злочинів росіян – зло має бути покаране.”, – додав Сергій Болвінов.

Як повідомляв Харків Times, на околиці села Копанки Борівського району Харківської області почалася ексгумація тіл українських військових, які загинули ще навесні, під час відступу. Російські загарбники скинули тіла наших загиблих воїнів до одної ями на краю місцевого кладовища.