ЗСУ звільнили ще чотири населених пункти у Харківській області

Фото: ЗСУ

Станом на 25 жовтня у Харківській області під російською окупацією залишається 28 населених пунктів, що становить менше 1,5% території регіону.

Про це Харків Times дізнався з коментаря голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

За інформацією очільника області, станом на 20 жовтня під окупацією в регіоні знаходилося 32 села та селища. Таким чином, за п’ять діб сили оборони України вибили рашистів з чотирьох населених пункітв області.

“В нас ведуться активні бойові дії. Однак дійсно і погода, і ворог вносять свої корективи – ніхто добровільно не йде з нашої території, тому нашим воїнам доводиться в дуже жорстких боях відвойовувати кожен метр землі”, – зазначив Синєгубов.

Залишаються окупованими частини Дворічанської і Петропавлівської громад у Куп’янському районі, повідомляє Укрінформ з посиланням на прес-службу ХОВА.

Як повідомляв Харків Times, з початку осені сили оборони України звільнили у Харківській області понад 500 населених пунктів. Станом на 20 жовтня під російською окупацією лишається 1,8% території області – 32 населені пункти.