Кількість поранених через ракетні удари по Харкову зросла до 11, один – у важкому стані

Ілюстративне фото.

Внаслідок двох ракетних ударів, які російські окупанти нанесли вдень 21 жовтня по Київському району Харкова, постраждали 11 мирних мешканців, один з них – у важкому стані.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, рашисти нанесли два удари, імовірно з ЗРК С-300, приблизно о 8:05 та о 10:15. Ворог атакував об’єкт промислової інфраструктури в Київському районі міста.

“Внаслідок цих двох ударів, за уточненими даними, поранення загалом отримали 11 людей. 1 з поранених у важкому стані, стан решти медики оцінюють як середній.”, – розповів Олег Синєгубов.

Протягом минулої доби окупанти також обстрілювали м. Вовчанськ, смт Дворічна та інші населені пункти в Харківському, Чугуївському, Богодухівському та Куп’янському районах області. Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені приватні будинки, сталися пожежі.

“За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 45-річного чоловіка в Богодухівському районі, 54-річну жінку в Куп’янському та 56-річного чоловіка в Харківському районі.”, – розповів очільник області.

Як повідомляв Харків Times, вранці 21 жовтня рашисти обстріляли Київський район Харкова ракетами С-300 з сусіднього бєлгорода. Поранень зазнали шестеро мирних мешканців нашого міста. Приблизно за годину обстріл Київського району повторився.

За попередньою інформацією, під час повторного удару окупантів по Київському району Харкова постраждали троє людей.