У Харківській області госпіталізували двох постраждалих від російських обстрілів

18 жовтня у Харківській області госпіталізували двох мирних мешканців, поранених через російські обстріли.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, протягом минулої доби рашисти били ракетами по Харкову та обстрілювали села Чугуївського, Харківського та Куп’янського районів. Рашисти вели вогонь з мінометів, ствольної та реактивної артилерії по селам: Вовчанські Хутори, Волохівка, Гатище, Красне, Огірцеве, Стариця, Стрілеча та Хатнє.

“За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано двоє людей: 28-річна жінка в Чугуївському районі та 57-річний чоловік в Куп’янському”, – розповів очільник області.

Через ворожі обстріли 18 жовтня в Харкові та області виникли три пожежі, повідомили рятувальники. У Слобідському районі Харкова через ракетний удар росіян загорілися склади з гуманітарною допомогою. У Куп’янському районі – приватний житловий будинок та господарча споруда.

За добу піротехніки ДСНС знешкодили 709 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, вранці 18 жовтня у Харкові було чутно дві серії потужних вибухів з різницею приблизно у п’ять хвилин – це російські окупанти нанесли черговий ракетний удар по місту. Внаслідок ракетної атаки в Основ’янському районі Харкова було пошкоджено складськi приміщення з продуктами харчування та приватні автівки.