У полі знайшли тіла п’ятьох мешканців Куп’янська, які загинули тікаючи від окупантів

Фото: Сергій Болвінов/Facebook

Четверо чоловіків та жінка загинули під час спроби виїхати з окупованого росіянами міста Куп’янськ Харківської області. Автівка, в якій вони їхали, підірвалася на ворожій міні.

Про це Харків Times довідався з повідомлення начальника слідчого управління Головного управління Нацполіції в Харківській області Сергія Болвінова.

За його словами, трагедія сталася в травні йього року.

“2 другого жовтня до поліції поступила заява, що в полі в селі Василенкове знайдені загиблі люди. Слідчі поліції на місці виявили п’ять тіл загиблих та ідентифікували їх”, – розповів Сергій Болвінов.

Слідчі встановили, що загиблі – мешканці Куп’янська, які намагались самостійно евакуюватись до Харкова на автомобілі 6 травня. Під час евакуації їх автівка наїхала на російську міну.

“Серед них – 41-річний Ярослав, 18-річний Іван, 19-річний Микита, 20-річний Олексій та 50-річна Людмила”, – розповів Сергій Болвінов.

За фактом загибелі людей проводиться досудове розслідування.

Як повідомляв Харків Times, за даними СБУ, наприкінці вересня російські покидьки розстріляли евакуаційну автоколону з шести легковиків та вантажівки з мирними мешканцями у Харківській області.

Як повідомив Харків Times речник Управляння СБУ в Харківській області Владислав Абдула, експерти на місці виявили 24 тіла загиблих. Серед них 13 дітей та одна вагітна жінка.