В Ізюмському районі замість зруйнованого мосту облаштували тимчасову переправу (фото)

Фото: kharkivoda.gov.ua

В одній з деокупованих громад Ізюмського району фахівці ДП «Дороги Харківщини» влаштували тимчасову переправу поруч із зруйнованим мостом на автодорозі, важливій для постачання до звільнених населених пунктів гуманітарної допомоги, будівельних матеріалів тощо.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

Цей зруйнований міст на автодорозі, якою пролягають важливі логістичні маршрути, було виявлено після звільнення району від рашистських окупантів.

«Враховуючи важливість відновлення безперешкодного сполучення, фахівці ДП «Дороги Харківщини» розпочали роботи на місці зруйнованого мосту вже на наступний день після деокупації території. Дорожники працювали практично цілодобово. І через три дні тимчасова переправа через річку була готова. У її зведенні було задіяно 15 одиниць дорожньої техніки та 25 робітників», – йдеться у повідомленні.

Дорожники продовжують відновлювати проїзд автошляхами на звільнених територіях області.

Як повідомляв Харків Times, в адміністративних межах об’єднаних територіальних громад Харківської області ініційовано створення понад 20 військових адміністрацій. Це необхідно «для оперативної координації відновлювальних процесів на деокупованих територіях».