Мальований відсторонений від посади. Не сесією, а особисто Єгоровою-Луценко

Фото: oblrada.kharkov.ua

Ймовірний громадянин росії, тепер вже колишній заступник голови Харківської обласної ради, депутат облради від забороненої ОПЗЖ Богдан Мальований сьогодні, 20 вересня, особисто написав заяву про своє відсторонення. Нарешті.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній раді.

Про наявність заяви від Мальованого повідомила депутатам на сесії Харківської обласної ради його голова Тетяна Єгорова Луценко. Вона також зазначила, що, оскільки отримана заява, немає необхідності розглядати питання відсторонення Мальованого сесією – вона вже відсторонила його власним розпорядженням.

Вважається, що тепер Мальований, якого звинувачують в наявності у нього російського громадянства, не матиме доступу до таємної інформації, який мав у якості замголови облради.

На пленарному засіданні сесії Мальований був онлайн присутній та підтвердив, що дійсно підписав заяву про відсторонення його від виконання обов’язків заступника голови облради.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 19 вересня, члени постійної комісії Харківської обласної ради з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування нарешті розглянули питання перебування ймовірного громадянина рф Богдана Мальованого у керівних органах облради та рекомендували його відсторонити.