За добу в Харківській області російські боєприпаси вбили дитину та двох жінок

Фото: Уніан

17 вересня у Харківській області внаслідок російських обстрілів загинули троє мирних мешканців, в тому числі, дитина. Отримали поранення 11 людей.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, ворог масовано обстрілював Харківський, Чугуївський райони. Під ворожий вогонь також потрапили Куп’янський та Ізюмський райони. Внаслідок ворожих ударів зруйновані житлові будинки та господарчі споруди, АЗС, гаражі та виробничі об’єкти. У м. Куп’янськ пошкоджено п’ятиповерховий житловий будинок.

“За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом минулої доби від обстрілів окупантів загинула 11-річна дівчинка в Чугуєві. У прикордонному с. Стрілече Харківського району окупанти влучили з танка по цивільному авто, загинули 2 жінки”, – розповів очільник області.

Через російські обстріли у Куп’янському районі отримали поранення та були доставлені до лікарні п’ять мирних мешканців. У Харківському районі госпіталізовано з пораненнями троє людей, в тому числі чоловік 91 року. Двоє постраждалих в Ізюмському районі, один – в Чугуївському.

Як повідомляв Харків Times, 17 вересня близько опівдня окупанти вдарили з території рф ракетами по Чугуївському району. Внаслідок ракетної атаки росіян загинула 11-річна дівчина, отримала поранення 73-річна жінка.