В Чугуєві російська ракета влучила в дім – загинула 11-річна дівчинка

Внаслідок ракетного удару, який російські окупанти здійснили сьогодні, 17 вересня, близько опівдня по Чугуївському району, загинула 11-річна дівчина. Ще одна жінка отримала поранення.

Про це Харків Times довідався з повідомлення начальника слідчого управління Нацполіції області Сергія Болвінова.

За його словами, під ворожий вогонь потрапив житловий масив у місті Чугуєв, також були прильоти у селищах Башкирівка, Кам’яна Яруга та Кочеток.

“У Чугуєві потрапили у житлові будинки – постраждали двоє жительниц цього будинку – 78-річна жінка та 11-річна дівчина. У дівчини травматична ампутація лівої стопи, від отриманих травм вона загинула у лікарні”, – повідомив Сергій Болвінов.

Слідчо-оперативні групи оглянули місця обстрілів, зібрали речові докази та задокументували всі обставини злочину росіян. Попередньо встановлено, що окупанти обстріляли Чугуїв ракетами С-300, випущеними з території бєлгородської області рф.

У харківській обласні прокуратурі повідомили, що розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Timesприблизно о 3:30 16 вересня випущені з російського бєлгорода ракети влучили біля двоповерхового житлового будинку у Слобідському та одноповерхової будівлі у Київському районах Харкова. Внаслідок удару рактеного удару росіян по Слобідському району Харкова постраждали четверо людей, з них – двоє дітей.