Через ракетну атаку росіян в Харкові постраждали діти та сталася пожежа (фото)

Фото: ДСНС у Харківській області

Вночі 16 вересня російські окупанти за своєю нелюдською звичкою вдарили ракетами по Харкову з територоії бєлгородської області рф. Внаслідок ворожого удару постраждали четверо людей, з них двоє дітей.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Потужні вибухи у місті було чутно о 3:30. Одна ракета впала у двір біля двоповерхового житлового будинку у Слобідському районі Харкова.

“Внаслідок цього сталось займання однієї з квартир та автівки, що знаходилась на подвір’ї. Отримали поранення четверо людей, серед них двоє хлопчиків 5 та 17 років”, – розповіли в прокуратурі.

За інформацією рятувальників, в результаті вибуху частково зруйновано п’ять приватних гаражів. Також пошкоджено вікна та дахи у житлових будинках, що розташовані біля епіцентру вибуху. Внаслідок потрапляння розжарених уламків ракети спалахнув автомобіль “KIA”, що стояв у дворі. Він був зруйнований вщент і горів на всій своїй площі.

“Друга ракета потрапила у дорожнє полотно в Київському районі. Поблизу влучання зруйновано одноповерхову будівлю”, – розповіли у ДСНС області.

На місцях влучання ракет працюють слідчо-оперативні групи. Вони збирають речові докази та документують всі обставини чергового злочину росіян. Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За попередінми висновками слідчих, окупанти обстріляли Харків ракетами С-300, випущеними з території бєлгородської області рф.

Як повідомляв Харків Times вночі 15 вересня російська ракета влучила у лісосмугу у Київському районі Харкова.