Вночі російська ракета влучила у лісосмугу у Київському районі Харкова

У ніч на 15 вересня російські окупанти вкотре вдарили ракетами по Харкову. Ворожий боєприпас влучив лісосмугу в Київському районі міста.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

Потужний вибух у Харкові було чутно приблизно о 23:35. За попередніми даними, внаслідок обстрілу люди не постраждали.

На місці влучання ворожого боєприпасу утворилася велика вирва. Слідчо-оперативна група оглянула місце події та зібрала речові докази. За попередніми висновками правоохоронців, російські військові нанесли удар з зенітно-ракетного комплексу С-300.

Протягом 14 вересня ворог обстрілював населені пункти Харківської області вздовж лінії зіткнення. Внаслідок обстрілу м. Вовчанськ пошкоджено 5 будинків. На щастя, ніхто не постраждав.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в Куп’янському районі підірвався на міні та отримав поранення 54-річний чоловік. Пораненого госпіталізували. За інформацією ХОВА, у постраждалого осколкове поранення ноги.

В обласній адміністрації наголосили, що повертатися на деокуповані території до повного їх розмінування може бути дуже небезпечно.

Як повідомляв Харків Times, 13 вересня в Харківській області від російських обстрілів постраждали троє мирних мешканців.