Роботу двох живлячих Харків енергією магістральних ліній вже відновлено

Фото: Укрінформ

Ремонтні бригади НЕК «Укренерго» вже відновили роботу двох магістральних ліній, що живлять Харків та Харківську область. Роботи на інших лініях продовжуються і триватимуть до повного завершення.

Про це Харків Times повідомили в НЕК «Укренерго».

«Разом з тим НЕК «Укренерго» офіційно заявляє, що наразі не планується ніяких обмежень енергопостачання споживачів Харківського регіону. Всі повідомлення стосовно наявності таких намірів не відповідають дійсності», – йдеться у повідомленні.

Національна енергетична компанія наполегливо просить за інформацію щодо енергопостачання звертатися виключно до офіційних джерел, щоб уникнути непорозумінь.

Як повідомляв Харків Times, Харків та Харківська область третю добу потерпають від наслідків російського обстрілу ввечері 11 вересня, коли дві крилаті ракети, випущені рашистами з акваторій Каспійського та Чорного морів, вразили критичні об’єкти енергосистеми міста та області. Зранку сьогодні електрики в мережі також не було. З ладу вийшла резервна лінія живлення електромережі. Відновлення енергопостачання в Харкові триває.