Рано ввечері рашисти обстріляли Холодногірський район Харкова

Ілюстративне фото: vinbazar.com

Рано ввечері сьогодні, 10 вересня, близько 18:30, зі злості за свої втрати на фронті рашистські війська обстріляли Холодногірський район Харкова з РСЗВ. На жаль, серед мирних харків’ян є загиблий та поранені.

Про це Харків Times довідався з повідомлень у Telegram мера міста Ігоря Терехова та начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

«Внаслідок російського обстрілу Холодногірського району, на жаль, є загиблі. За останніми даними, 1 людина загинула, 2 – отримали поранення. На місці працюють екстрені служби», – написав Синєгубов.

За словами Терехова, від обстрілу «постраждало кілька житлових будинків та адміністративно-виробниче приміщення”. В одному з будинків сталася пожежа.

Трохи згодом харків’яни почули ще кілька гучних вибухів у місті. З’ясувалося, що росіяни продовжили обстріл того ж району.

«Триває обстріл Холодногірського району. Знову приліт і знову до приватного будинку. Там пожежа. Інформації про постраждалих на даний момент немає», – написав мер Харкова близько 19:30.

За свідченням кореспондента Харків Times, пожежі вдалося досить швидко загасити.

Як повідомляв Харків Times, вночі 10 вересня внаслідок ракетної атаки росіян у селищі Нова Водолага Харківської області загинула 62-річна жінка.