Вночі російські загарбники обстріляли з бєлгорода Холодногірський район Харкова (фото)

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

У ніч на сьогодні, 2 вересня, російська ракета С-300, що прилетіла у Харків, як усі ми розуміємо, з сусіднього російського бєлгорода, вдарила по Холодногірському району міста. Пошкоджені інфраструктурні об’єкти та ні в чому не винні автівки.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення мера міста Ігоря Терехова.

«Внаслідок ранкового обстеження території в Холодногірському районі поліція говорить про приліт ракети С-300. Крім чотирьох автомобілів пошкоджено два інфраструктурні об’єкти. Про жертв інформації немає», – написав Терехов у Telegram.

Трохи згодом начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, що дві ракети, влучивши у землю, як це вміють росіяни, все ж таки пошкодили «приміщення, зокрема спорткомплекс та автомобілі».

«На місцях влучань працюють правоохоронці та фіксують злочини росіян. Попередньо – випущені ракети комплексу С-300», – написав очільник ХОВА.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 1 вересня, День знань, російські загарбники вдарили з РСЗВ «Град» по селищу Печеніги Чугуївського району Харківщини. У селищі багато руйнувань, пошкоджено інфраструктуру, значних пошкоджень зазнав місцевий ліцей.