Минулої доби російські окупанти поливали Харківщину артилерійським вогнем

Ілюстративне фото: rbc.ua

За минулу добу російські загарбники неодноразово обстрілювали Харківську область. Внаслідок цих обстрілів були поранені три жінки в Ізюмському районі та загинув немолодий чоловік у Харківському.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення у Telegram начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

«В області окупанти наносили артилерійські удари по Харківському, Ізюмському, Богодухівському, Чугуївському районах. Пошкоджені приватні домоволодіння, виникали пожежі на відкритих територіях», – написав Синєгубов.

Протягом доби в Ізюмському районі області були госпіталізовані три жінки – 39, 47 та 66 років.

Як повідомив у Telegram мер Дергачів Вячеслав Задоренко, ворог цієї доби не припиняв обстрілів району.

«Особливо активно окупанти били зі ствольної артилерії, РСЗВ, танків та мінометів по Руській Лозовій, Питомнику, Новому, Дементіївці, Цупівці, Прудянці та по Слатиному», – написав Задоренко.

У Руській Лозовій від ворожого обстрілу загинув 63-річний мирний мешканець.

За відомостями начальника ХОВА, минулої доби наші захисники на фронті «тримають позиції на всіх напрямках, хоч окупанти і завдають постійних ударів».

«ЗСУ успішно знищили склад із паливно-мастильними матеріалами у Куп’янському районі. Кількість знищеної техніки та особового складу уточняється», – повідомив Синєгубов.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на сьогодні, 2 вересня, російська ракета С-300, що прилетіла у Харків, як усі ми розуміємо, з сусіднього російського бєлгорода, вдарила по Холодногірському району міста. Пошкоджені інфраструктурні об’єкти та ні в чому не винні автівки.