Вночі у Харкові було тихо – Синєгубов

Фото: Софія Бобок/Харків Times

Минулої ночі Харків не був обстріляний з боку російських загарбників. За минулу добу обстрілів з реактивної та ствольної артилерії зазнали населені пункти, що знаходяться біля лінії зіткнення в Чугуївському, Харківському, Богодухівському та Ізюмському районах області.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації із посиланням на очільника ХОВА Олега Синєгубова.

«За даними Центру екстреної медичної допомоги, минулої доби в Богодухівському районі виявлені тіла 2 жінок, що загинули внаслідок обстрілу 27 серпня. В Ізюмському районі госпіталізована 57-річна жінка з вибуховими пораненнями. В Чугуївському районі госпіталізовані чоловік і жінка 66 та 60 років», – повідомив Синєгубов.

Російські загарбники намагалися йти у наступ в районі села Уди, але «відступили зі втратами». На лінії зіткнення тривають бойові дії, наші захисники «надійно тримають позиції та щодня нищать ворога».

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 30 серпня, близько десятої години ранку, російські загарбники завдали артилерійські удари по Харкову. Під обстріл потрапила центральна частина міста. За даними мерії, загинули п’ятеро мирних мешканців нашого міста, за даними ХОВА, – четверо. Дев’ятеро людей зазнали поранень.