Не вистачало нам ворожих ґвалтівників? Під суд іде вітчизняний

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Слідчі з Валок Харківської області скерували до суду обвинувальний акт щодо 48-річного місцевого мешканця, підозрюваного в тому, що він протягом року ґвалтував 14-річну доньку своєї знайомої.

Про це Харків Times повідомила прес-служба Нацполіції області.

«Поліцейські встановили, що зловмисник протягом року здійснював сексуальне насильство щодо дівчини. Через постійні погрози мати з дитиною боялись звернутись до поліції. Зловмисник морально тиснув на дитину. Дівчинка розповіла, що він неодноразово бив матір, напивався і влаштовував вдома скандали. Одного разу побив неповнолітню», – йдеться у повідомленні.

Залякана дівчина зателефонувала до поліції лише в травні.

За фактами вчинення злочинів слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 153 (сексуальне насильство), ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років. Підозрюваний перебуває під вартою.

Як повідомляв Харків Times, у квітні 2020 року в Харкові передали до суду справу 37-річного педофіла, що протягом двох років ґвалтував свою неповнолітню падчерку.