На 10 років засудили мешканця Харківщини, якій відплатив за образи вбивством (фото)

Вчора, 4 серпня, Полтавський районний суд Полтавської області поставив крапку в справі про вбивство у червні 2017 року водія рейсового автобуса «Харків-Хорошеве» у Харківській області: 26-річного мешканця Харківщини засудили до 10 років позбавлення волі за умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК).

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної прокуратури.

Справа про тіло водія, знайдене за кермом автобусу в селищі Васищеве 19 червня 2017 року, тягнулася довгих п’ять років. Лише в грудні минулого року правоохоронці затримали ймовірного вбивцю – мешканця селища Хорошеве – до того він ховався від слідства.

Як з’ясували слідчі, засуджений часто їздив цим автобусом з Харкова додому та мав із водієм конфлікт через «його образливе ставлення до пасажирів». Не знаємо, чим саме так завинив загиблий, але ображений парубок вирішив не лаятися із ним, не побитися, а просто вбити. Мабуть, образа таки була нестерпною.

Відомо, що засуджений сів до автобуса жертви наприкінці робочого дня, попросив підвезти, а у Васищеві, скориставшись зупинкою, накинувся на бідолаху та вбив «заздалегідь заготовленим ножем».

Шукали ображеного вбивцю довгих чотири роки й ось, нарешті, справа добігла кінця – 10 років за ґратами.

 

Як повідомляв Харків Times, 16 грудня 2021 року правоохоронці затримали ймовірного вбивцю та повідомили йому про підозру.