У Харкові розкрили жорстоке вбивство водія автобуса (фото)

Влітку 2017 року на трасі під Харковом було виявлено маршрутний автобус із мертвим водієм. На тілі останнього було кілька ножових ран. Сьогодні правоохоронці затримали ймовірного вбивцю та повідомили йому про підозру. За санкцією статті йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Слідство встановило, що 19 червня 2017 року у селищі Васищеве на трасі було знайдено автобус із включеними фарами та запалюванням. За кермом сидів уже мертвий водій із множинними ножовими пораненнями грудної клітки.

Вбивця залишив місце злочину та тривалий час ховався від слідства, але за цей час правоохоронці змогли встановити повну картину трагічних подій.

Підозрюваний регулярно їздив автобусом «Харків – Хорошеве» та загорівся ненавистю до водія цього автобуса, який був неввічливий із пасажирами. Зрештою, чоловік вирішив радикально помститися кривднику.

19 червня 2017 року на зупинці у Жихарі чоловік попросив водія, який збирався їхати до гаража, підвезти його у попутному напрямку.

На узбіччі перед в’їздом до Васищева чоловік попросив зупинити автобус та відчинити задні двері.

Скориставшись зупинкою, він підійшов до водія, дістав заздалегідь заготовлений ніж і став завдавати численних ударів по різних частинах тіла, доки не позбавив водія автобуса життя.

Сьогодні, 16 грудня 2021 року, 26-річному чоловікові повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 КК (навмисне вбивство).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляв  Харків Times, у Харкові суд виніс вирок чоловікові за вбивство співмешканки напередодні нового року.