Ракети з російського бєлгорода зруйнували завод у Чугуївському районі (фото)

Вночі 2 серпня окупанти здійснили ракетний обстріл Чугуївського району Харківської області. Ворожі боєприпаси влучили на територію заводу та гаражного кооперативу.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

“Внаслідок ворожого вогню пошкоджено будівлі та потужності заводу. Крім того, під удар окупантів потрапив гаражний кооператив: пошкоджено гаражі та автомобілі.”, – розповіли в прокуратурі.

За попередньою інформацією, люди внаслідок російських ударів не постраждали.

На місцях обстрілів працюють слідчо-оперативні групи, проводять огляд, збирають речові докази, та фіксують всі обставини чергового злочину росіян.

За попередніми даними, ракети були випущені з території бєлгородської області рф. На даний час тип ракет встановлюється.

Чугуївський район майже щодня потерпає від жорстоких обстрілв з боку російських окупантів.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 25 липня, російські ракети С300 з території рф били по Чугуєву Харківської області. Внаслідок масованого обстрілу в місті зруйновані будинок культури, будинок офіцерів та навчальний заклад, будинки мирних мешканців. Під завалами будинку культури, у підвалі якого ховалися люди від російських обстрілів, рятувальники знайшли тіла трьох загиблих – двох жінок та чоловіка.

31 липня, близько четвертої ранку російські окупанти нанесли ракетний удар по с. Бутівка Чугуївського району Харківської області. Ворожі боєприпаси влучили у фермерське господарство.