Пошук під завалами у Чугуєві завершено – рятувальники дістали тіло третьої жертви

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

Сьогодні, 27 липня, на третю добу після удару росіян з ЗРК С-300, у місті Чугуєві під завалами Будинку культури знайшли тіло жінки.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“З-під завалів будинку культури в Чугуєві рятувальники вилучили тіло 83-річної жінки”, – розповів очільник області.

Напередодні, 26 липня, рятувальники дістали з-під завалів Будинку культури, тіла двох загиблих – 30-річної жінки та 36-річного чоловіка. Мешканці Чугуєва використовували підвал БК як бомбосховище, ховаючись там від російських обстрілів.

Після вилучення з-під завалів тіл всіх загиблих пошуково-рятувальні роботи на місці зруйнованого рашистськими ракетами Будинку культури у Чугуєві завершені, розповіли у ДСНС області.

Сьогодні, 27 липня,  на місці події працювали 3 одиниці техніки та 31 рятувальник ДСНС з міст Чугуєва, Харкова та Луганської області. Також була задіяна важка комунальна техніка та комунальні робітники.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 25 липня, російські ракети С300 з території рф били по Чугуєву Харківської області. Внаслідок масованого обстрілу в місті зруйновані будинок культури, будинок офіцерів та навчальний заклад, будинки мирних мешканців.

Сьогодні, 26 липня, у місті Чугуєві рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого російською ракетою Будинку культури знайдене тіло загиблої жінки.

Через декілька годин було знайдено тіло ще однієї жертви рашистського обстрілу. Під завалами БК у Чугуєві знайшли тіло 36-річного місцевого волонтера Сардура Хакімова.