Рятувальники дістали з-під завалів Будинку культури у Чугуєві тіло загиблого чоловіка

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

Сьогодні, 26 липня, на другу добу після удару росіян з ЗРК С-300, у місті Чугуєві під завалами Будинку культури знайшли тіло чоловіка.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“З-під завалів будинку культури в Чугуєві рятувальники вилучили тіло 36-річного чоловіка.”, – розповів очільник області.

Під завалами залишається ще одна людина.

Загиблий – Сардор Хакімов, який з початку вторгнення рф в Україну готував плов та безкоштовно роздавав його мешканцям Чугуєва. У нього залишився брат Мансур Хакімов, повідомляє Суспільне. Мансура після російського обстрілу 25 липня врятували з-під завалів будинку культури.

“У момент обстрілу він перебував у підвальному приміщенні, де робив заготівлю для плову. З початком війни він переїхав до Чугуєва і власним коштом постійно годував людей смачним пловом”, — повідомив імам Луганської спільноти мусульман Тимур Берідзе.

Сардор був родом з Сєвєродонецька Луганської області.

30-річна жінка, яка також загинула внаслідок російського ракетного удару по Будинку культури, була помічницею Сардора і працювала разом з ним.

Вчора, 25 липня, з-під завалів вдалося врятувати чотирьох людей.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 25 липня, російські ракети С300 з території рф били по Чугуєву Харківської області. Внаслідок масованого обстрілу в місті зруйновані будинок культури, будинок офіцерів та навчальний заклад, будинки мирних мешканців.

Сьогодні, 26 липня, у місті Чугуєві рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого російською ракетою Будинку культури знайшли тіло загиблої жінки.

 

Сардор Мансуров