Російські снаряди влучили у багатоповерхівку та приватний сектор у Чугуєві (фото)

Фото: ДСНС у Харківській області

Вранці 28 липня російські окупанти здійснили масований обстріл м. Чугуєва Харківської області. Внаслідок ворожого обстрілу сталися три пожежі у приватному секторі та багатоповерховому житловому будинку.

Про це Харків Times повідомили у ДСНС області.

“Горіли житловий будинок та гараж на площі близько 80 кв.м., літня кузня та господарча споруда іншого маєтку на площі 120 кв.м., а також квартира у житловій 9-поверхівці. Крім того, в результаті обстрілу були частково пошкоджені балкони з 1-го по 5-й поверхи житлового 9-поверхового будинку”, – розповіли рятувальники.

За попередніми даними, внаслідок обстрілу одна особа постраждала. Вогонь окупанти вели, ймовірно, з РСЗВ, повідомив голова Харківської обласної військовой адміністрації Олег Синєгубов.

40 рятувальників з залученням семи одиниць техніки загасили ці пожежі.

Голова Чугуївської міської ради Галина Мінаєва повідомила, що масштаби руйнувань від чергового рашистського удару значні. Галина Мінаєва просить чугуївчан сьогодні максимально обмежити пересування містом, триматися поближе до укриттів.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 25 липня, російські ракети С300 з території рф били по Чугуєву Харківської області. Внаслідок масованого обстрілу в місті зруйновані будинок культури, будинок офіцерів та навчальний заклад, будинки мирних мешканців.

27 липня, на третю добу після російського ракетного удару по Чугуєву рятувальники завершили розбір завалів зруйнованого Будинку культури, де у подвалі від обстрілів ховалися люди. Під завалами було знайдено тіла трьох загиблих – двох жінок та одного чоловіка.