Росіяни зруйнували ліцей у Чугуївському районі

Внаслідок ракетного удару, який російські окупанти здійснили вранці 27 липня, в Чугуївському районі Харківськой області частково зруйнувано будівлю лісового коледжу.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За інформацією очільника області, рашисти нанесли удар близько 5 години ранку. Ворожий снаряд влучив у триповерхову  адміністративну будівлю лісового коледжу, частково зруйнувавши її.

Внаслідок рашистського удару постраждав навчальний заклад у селищі Кочеток Чугуївського району, уточнили у Харківській обласній прокуратурі

За попередніми данними, від ракетного удару люди не постраждали.

За фактом чергового злочину росіян розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни).

Як повідомляв Харків Times, за інформацією Харківської обласної прокуратури, за п’ять місяців з початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну через регулярні бомбардування та обстріли окупанти пошкодили 191 заклад освіти у Харківській області. Також на території м. Харкова та області пошкоджено будівлі 57 закладів професійно-технічної та вищої освіти.

Вранці 23 липня ще до обстрілу Харкова, російські загарбники з артилерії обстріляли село Довжик Золочівської громади. Внаслідок обстрілу було частково зруйновано Довжанський ліцей.