Ракетний удар окупантів по Харкову: зруйноване підприємство, 10 згорілих авто та шість поранених

Фото: Харківська обласна прокуратура

Вранці 27 липня Харків витримав черговий ракетний удар окупантів, які обстріляли Індустріальний та Новобаварський райони міста. Внаслідок обстрілу постраждали шестеро людей.

Про це Харків Times довідався з допису у Facebook голови Харківської міської ради Ігоря Терехова.

За інформацією очільника міста, удар було нанесено ракетами С-300. Від ворожого вогню постраждали шестеро людей в Індустріальному районі, їм надають необхідну медичну допомогу. В Новобаварському – жертв або поранених немає.

У прес-службі Харківської ОВА уточнили, що всі постраждалі внаслідок обстрілу – військові.

Внаслідок обстрілу Індустріального району, який росіяни здійснили о 4:30, було пошкоджено заводську будівлю. На парковці підприємства загорілися відразу 10 авто, розповіли у прес-службі ДСНС області. Площа пожежі склала 100 кв.м. Вогонь повністю знищив вісім автівок, дві були пошкоджені.

У Новобаварському районі через обстріл вибиті вікна у житловому будинку.

На місці подій працює слідчо-оперативна група, яка документує черговий злочин росіян, збирає речові докази. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Times, 26 липня, близько 4:30 російські окупанти нанесли ракетний удар по місту Харкову. Ворожі боєприпаси влучили в районі станцій метро “Спортивна” та “Захисників України” у Слобідському районі міста.