Вночі російські загарбники з РСЗВ обстріляли П’ятихатки

Фото: Сергій Болвінов/Facebook

Минулої ночі ворог завдав удару з РСЗВ по північному району Харкова – П’ятихаткам. Були пошкоджені дві багатоповерхівки, автівки та прилегла територія.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення начальника Слідчого управління Нацполіції області Сергія Болвінова у Facebook.

«російська федерація вже вкотре обстріляла наше місто. Постраждалих, на щастя немає. Слідчі на місці, фіксують усі деталі», – написав Болвінов.

Як повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, у Харкові від нічного обстрілу «постраждала виключно цивільна інфраструктура».

«Частково зруйновано кілька поверхів п’ятиповерхового будинку. А також зруйновано дах, технічний поверх та пошкоджені квартири 8-го та 9-го поверхів іншої житлової багатоповерхівки. На щастя, – без постраждалих», – повідомив Синєгубов.

В області обстрілів зазнали Чугуївський та Богодухівський райони. У селищі Золочів через обстріли горіли приватні садиби, господарчі споруди, гаражі. У Чугуєві довелося евакуювати мешканців п’ятиповерхівки, в якої обстрілом пошкодило вікна.

Протягом минулої доби був обстріляний також Ізюмський район області. Обстріли викликали пожежі. Горіли сміттєзвалища та 250 га озимої пшениці в полі.

«За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в області внаслідок російської агресії загинули – 67-річна жінка в с.Калинове та 38-річний чоловік у Печенігах. Поранені та госпіталізовані 41-річна жінка в с.Калинове та 75-річний чоловік у Печенігах», – повідомив голова ХОВА.

Як повідомляв Харків Times, близько третьої години ночі 17 липня у Харкові було чутно потужні вибухи – це російські ракети прилетіли у Київський район міста. Було зруйновано виробниче приміщення та поранена 59-річна жінка.