У Стрілечій терористи “лнр” вивезли в невідомому напрямку двох росіян – ЗМІ

П’ять днів не виходять на зв’язок громадяни рф Володимир Мінушкін та Артем Матвєєв, яких у тимчасово окупованому селі Стрелеча Харківської області затримали представники незаконних збройних формувань так званої “лнр”.

Про це Харків Times довідався з повідомлення видання Псковская губернія.

Згідно з повідомленням, Мінушкін та Матвєєв – волонтери з Пскова. Вони ще 7 липня привезли до окупованого їх армією села допомогу, і після цього їх забрала так звана “воєнна комендатура”. Дружина одного зі зниклих Мінушкіна просить губернатора псковської обсласті Михайла Ведернікова допомогти розшукати чоловіка.

«Сьомого числа вони поїхали до села і зникли. Як я вже дізналася, з ними було двоє місцевих, одного звуть Вадим, а другого Олександр. А також чоловік із Санкт-Петербурга на ім’я Олексій. Як я змогла з’ясувати, до них під час роздачі гуманітарної допомоги під’їхали військові із ЛНР та забрали у невідомому напрямку. Я з’ясувала завдяки листуванням із місцевими села Стрілечтя, що їх забрала якась «військова комендатура», яка активно творить свавілля: забирають людей нема за що і, в принципі, роблять, що хочуть. Наразі ми нічого не знаємо про наших чоловіків уже п’ять діб», – розповіла Марина Мінушкіна.

За її словами, родина Артема Матвєєва поїхала до Білгорода, щоб спробувати знайти контакти родича, проте «ніхто їм там не може допомогти».

«Ми вже не знаємо, що робити і як звільняти наших чоловіків, руки опускаються з кожним днем ​​дедалі більше. Я маю дуже велику кількість скріншотів листування з місцевими жителями Стріліктя, де вони розповідають, що там відбувається за жах. І більше скажу, місцеві бояться цих військ», – додає Марина Мінушкіна та просить губернатора допомогти повернути чоловіка додому.

Як повідомляв Харків Times, окупанти, яких вивели з-под Ізюму на передислокацію, розбіглися по лісах.