Нічні ракети з російського бєлгорода пошкодили промоб’єкти в Індустріальному районі Харкова

Ілюстративне фото.

У ніч на 1 липня російські окупанти за своєю нелюдською традицією здійснили ракетний обстріл Харкова. Ворожі боєприпаси влучили у промислові об’єкти в Індустріальному районі міста.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Вночі окупанти завдали ракетного удару з боку бєлгорода по Індустріальному району. Пошкоджено промислові будівлі, рятувальники ліквідували пожежу.”, – розповів очільник області.

За декілька годин до ракетного удару, вдень 30 червня рашисти обстріляли Слобідський район Харкова.

На території області ворог протягом доби гатив по населених пунктах Ізюмського, Харківського, Богодухівського та Чугуївського районів. Пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди, виробничі потужності. Пожежники ліквідували кілька пожеж.

“Протягом доби в Ізюмському районі внаслідок обстрілів три людини загинули, ще дві отримали вибухові травми. У Чугуївському районі загинула одна людина, одна зазнала поранень. Одна людина госпіталізована в Харкові та одна в Харківському районі”, – повідомив Олег Синєгубов.

У Харківський області тривають активні бойові дії. На Харківському напрямку ворог обороняє зайняті території. У районі Ізюма окупанти перегруповуються та намагаються покращити своє тактичне положення, щоб продовжити наступ в напрямку Слов’янська.

“Захисники України готові дати відсіч будь-яким спробам ворога вести наступ, продовжують завдавати окупантам суттєвих втрат. Харків під надійним захистом ЗСУ”, – підкреслив очільник області.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 30 червня російські покидьки дещо «змінили графік» ракетного удару по Харкову та Харківській області. «Подарунки від братів» із сусіднього бєлгорода прилетіли не о звичних вже 23:00, а близько першої годині ночі. Одна з ракет влучила у підприємство в Основ’янському районі міста.