Багатоповерхівка, лікарня, цивільні автівки – «суто військові» цілі росіян у Харкові

Минулої ночі російські нелюди обстрілювали житлові райони Харкова, зокрема Холодногірський та Немишлянський. Від обстрілів постраждали житлові будинки, лікарня, автівки, гаражі.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації із посиланням на голову ХОВА Олега Синєгубова.

«Вночі окупанти знову обстрілювали житлові райони Харкова, зокрема Немишлянський та Холодногірський райони. І виключно цивільну інфраструктуру. Що свідчить про черговий терор проти мирного населення», – повідомив Синєгубов.

Близько 23 години російська ракета влучила у двоповерховий будинок у Холодногірському районі. Двоє харків’ян із вибуховими травмами госпіталізовані.

Після 00 годин у Немишлянському районі окупанти обстріляли лікувальний заклад. Пошкоджені дах, технічний поверх, операційна на сьомому поверсі та перекриття шостого поверху в рентгенкабінеті. Постраждалих, на щастя, немає.

В області за добу окупанти обстріляли Харківський, Ізюмський, Богодухівський та Чугуївський райони. Пошкоджено житлові будинки, горіли господарчі споруди, гаражі та автомобілі.

«Загалом за добу по області внаслідок російської агресії семеро осіб отримали поранення та госпіталізовані до медичних установ: Харків – три людини, Ізюмський район  – чотири особи. У Богодухівському районі, на жаль, загинула жінка 79 років», – розповів голова ХОВА.

За його словами, найгарячішим в області залишається Ізюмський напрямок. Ворог намагається втримати раніше зайняті позиції.

«Наші Збройні Сили щодня мінусують особовий склад та техніку окупантів. Бійці мотивовані та готові і надалі захищати жителів Харківщини від російських окупантів!», – підкреслив Синєгубов.

 

Як повідомляв Харків Times, за добу 24-25 червня російські загарбники продовжували обстрілювати з артилерії та РСЗВ Харків та Харківську область. Ракетних ударів було завдано по Київському та Немишлянському районах міста. На території області ворог минулої доби обстрілював Богодухівський, Харківський, Ізюмський та Чугуївський райони. Зруйновані житлові будинки, господарчі споруди, сталося кілька пожеж, є загиблі та поранені.