На “Барабашово” вже працюють більше 20% торговельних точок

Фото: ТЦ "Барабашово"

У торгівельному центрі «Барабашово», який неодноразово потерпав від обстрілів російських нацистів, відновив роботу кожний п’ятий підпрємець.

Про це Харків Times довідався з повідомлення на сторінці ТЦ у Facebook.

“Кількість працюючих торгових точок збільшується буквально щодня, особливо активним цей процес став після запуску у Харкові метро.”, – йдеться у повідомленні.

Торгівельний центр «Барабашово» заявив про «часткове відновлення роботи» з 12 квітня. Станом на 11 червня на “Барабашово” вже працюють більше 20% торговельних точок.

Покупці зможуть придбати одяг і взуття, будівельні матеріали, техніку, сантехніку, автотовари і побутові товари, спеціальне спорядження.

Як повідомляв Харків Times, 17 березня російські окупанти двічі обстріляли найбільший торговий центр Харкова “Барабашово”. Першими пострілами загарбники спровокували масштабну пожежу на ринку. Внаслідок другого обстрілу було поранено двох рятувальників, які гасили пожежу. Один з них пізніше помер.

25 березня російські окупанти знов нанесли удар по по найбільшому торговому центру Харкова “Барабашово”. Внаслідок обстрілу зайнялося близько двох десятків торгових об’єктів.

За словами речника торгівельного центру “Барабашово” Сергія Зайцева, не менше 7 гектарів території ринку постраждали внаслідок російських обстрілів та пожеж, які виникали через них.