Окупанти розбомбили дитячий оздоровчий табір у Чугуївському районі (фото)

У ніч на Трійцю, з 11 на 12 червня 2022 року, російські окупанти, які так люблять вихвалятися своїми православними “скрєпами” обстріляли оздоровчий дитячий табір у Чугуївському районі Харківської області.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено три корпуси табору.

За інформацією Чугуївської міськради, табір готували до кожного літнього сезону – ремонтували корпуси, альтанки, закуповували нові меблі. Але російські снаряди побили пластикові вікна та двері в корпусах, на територіїї табору – вирва глибиної декілька метрів. За попередньою інформацією, люди не постраждали.

На місці події працювали прокурори Чугуївської окружної прокуратури та слідчі Чугуївського районного управління поліції ГУНП в Харківській області. Вони зібрали речові доказі для досудововго розслідування у за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Досудове розслідування здійснюється СВ Управління СБУ в Харківській області.

Цього тижня окупанти щодня жорстоко обстрілювали Чугуївський район. Так, напередодні Трійці 11 червня та у святкову ніч 12-го у Чугуївському районі трапилась найбільша в області кількість пожеж, спричинених ворожими обстрілами (7).

Як повідомляв Харків Times10 червня в с. Коробочкине російський снаряд влучив в приватний будинок. Рятувальники вилучили з-під завалів тіла двох загиблих чоловіків та двох жінок.

9 червня рашисти двічі за день наносили удари по підприємству у Чугуївському районі.

Вдень 12 червня, у свято Трійці росіяни вдарили по житловому сектору села Коробочкіно Чугуївського району.