Окупанти обстріляли Харків та область з РСЗВ та артилерії – двоє загиблих, 15 поранених

Фото: Володимир Зеленський/Facebook

Протягом доби 9-10 червня російські окупанти знов обстрілювали Харків та область з РСЗВ та артилерії. Внаслідок ворожих обстрілів загинули двоє та отримали поранення 15 людей. Серед постраждалих – 12-річний хлопчик.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєугбова.

За словами очільника області, під ворожий вогонь потрапили  Шевченківський район Харкова та Харківській, Чугуївський, Ізюмський та Богодухівський райони області. Внасілдок російських обстрілів було пошкоджено будинки, склади, об’єкти інфраструктури. Горіли хвойні ліси та лісосмуги.

“У смт Печеніги госпіталізували шість людей, один загиблий. У смт Мала Данилівка – двоє. У Золочеві п’ять госпіталізованих, один загиблий. У Вишневому один госпіталізований. У с. Грушуваха госпіталізований 12-річний хлопчик.”, – розповів Олег Синєгубов.

На Харківському напрямку ворог зосереджений на обороні, просування окупантів не було. На Ізюмщині ворог поповнює запаси та перегруповує сили. Наші захисники продовжують завдавати окупантам відчутних втрат у живій силі і техніці.

Як повідомляв Харків Timesвнаслідок удару по Новобаварському району Харкова, який російські окупанти здійснили у ніч з 8 на 9 червня, загинули троє людей.