Ворог марно атакує наші позиції у Харківській області – Синєгубов

Ілюстративне фото: ЗСУ

Російські загарбники за останню добу намагалися атакувати позиції Захисників України на Ізюмщині. Однак не мали успіху та змушені були відступити, зазнавши втрат. В цілому на північно-східному напрямку окупанти зосередили увагу на обороні. Наші Збройні Сили намагаються просуватися вперед.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної військової адміністрації із посиланням на голову ХОВА Олега Синєгубова.

«Ворог відігрується на мирних харків’янах та посилює обстріли житлових районів» – зазначив Синєгубов.

Минулої доби російські війська обстрілювали з РСЗО Салтівський та Слобідський райони Харкова, Харківський, Ізюмський та Чугуївський райони області. У Харкові ворожий снаряд влучив у житловий будинок. На щастя, за попередніми даними, ніхто не постраждав.

Ну, а в Харківській області за добу були пошкоджені такі «суто військові стратегічні об’єкти» як житлові будинки, громадські будівлі, об’єкти критичної інфраструктури та автівки. У місті Балаклія загинула людина, ще семеро були поранені. У Чугуєві також одна людина загинула й одна зазнала поранення. У Черкаській Лозовій загинула людина, у селі Слобожанське двоє були поранені.

«Загалом в області протягом доби троє загиблих та десятеро поранених», – підсумував голова ХОВА й додав, за всі злочини окупанти обов’язково відповідатимуть.

Як повідомляв Харків Times, 5 червня російські загарбники знов вдарили по місту Чугуїв Харківської області. Внаслідок ворожого обстрілу одна людина загинула, ще одну поранено.