Окупанти знов вдарили по Чугуєву – є загиблий та поранений

Фото: Володимир Зеленський/Facebook

Сьогодні, 5 червня, російські російські окупанти знов знов вдарили по місту Чугуєву Харківської області. Внаслідок ворожого обстрілу одна людина загинула, ще одну поранено.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Чугуївського міського голови Галини Мінаєвої.

“Сьогодні, на жаль, маю сумний привід звернутися до вас – наше місто в черговий раз зазнало обстрілу з боку російських агресорів. Маємо руйнування в одному з мікрорайонів, але найболючіше, що є вбитий та поранений серед мешканців.”, – повідомилиа очільниця міста.

Галина Мінаєва звернулася до містян з проханням неухильно дотримуватися правил безпеки. Звичайні у мирний час речі – прогулянка парком, або посиденьки у кафе – зараз стали смертельно небезпечними.

“Війна обов’язково скінчиться нашою перемогою, і ми будемо мати ще багато нагод та часу для святкування, відвідування улюблених місць відпочинку. А поки що головне для нас – зберегти найбільшу цінність нашої громади – людські життя.”, – підкреслила Галина Мінаєва.

Як повідомляв  Харків Times, 16 травня накрили вогнем Печеніги та Малинівку. Внаслідок ворожого удару одна людина загинула, чотири отримали поранення.

На Великдень російські загарбники, які здавна розповідають про свої «православні скрепи» жорстоко обстріляли Чугуїв Харківської області. Троє людей поранені, серед них – дванадцятирічний хлопчик та його мама.