Зранку рашисти обстріляли Павлово Поле – є поранений

Фото: ДСНС

Протягом доби 22-23 травня російські окупанти знов наносили удари по мирним мешканцям Харкова та області. Внаслідок підступних ворожих обстрілів  постраждали п’ятеро людей.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, напередодні, 22 травня окупанти обстріляли Київський район Харкова із реактивних систем залпового вогню.

“Сьогодні вранці (23 травня – прим. реди) російські окупанти нанесли удари в районі Павлового Поля, снаряд влучив біля зупинки громадського транспорту. 1 чоловік зазнав поранень вибуховою хвилею. За добу загалом по Харкову – 2 поранених”, – розповів Олег Синєгубов.

Протягом 22 травня рашисти нанесли удари по Циркунам, де було поранено двоє людей. Внаслідок ворожих обстрілів, була поранена одна людина у Первомайському, і одна людина постраждала в тимчасово окупованій Балаклії.

Уночі обстрілів окупантів зазнав Чугуївський район. Внаслідок ворожих ударів зайнялися приватні будинки, магазин та кафе. На щастя, ніхто не постраждав.

У Харківській області тривають бої. За минулу добу ворог обстрілював позиції українських військових та готував нові спроби піти в наступ. На Харківському напрямку окупанти зосередилися на обороні.

У районі Ізюма ворог на окремих ділянках намагався провести розвідку боєм, але зазнав втрат та відступив.

Голова Харківської ОВА знов звернувся до жителів Харкова та області з проханням бути максимально обережними, реагувати на сигнали тривоги.

Як повідомляв Харків Timesпротягом доби 21-22 травня російські окупанти продовжували наносити удари по мирним мешканцям Харкова та області. Внаслідок ворожих обстрілів постраждали 11 людей.

Вночі 23 травня у Чугуївському районі через російський обстріл горіли будинки, магазин та кафе.