За добу у Харківській області через ворожі обстріли постраждали 11 людей

Фото: ДСНС

Протягом доби 21-22 травня російські окупанти продовжували наносити удари по мирним мешканцям Харкова та області. Внаслідок ворожих обстрілів постраждали 11 людей.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Унаслідок обстрілу Салтівки поранення отримали 5 мирних мешканців. Також окупанти обстріляли Лозівський район, смт. Шевченкове та Чугуївський райони – 3 поранених. Ще 3 поранених в місті Дергачі.”, – розповів очільник області.

На території області тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог, як і в попередні дні, сконцентрований на утриманні займаних рубежів та недопущенні подальшого просування ЗСУ.

На Ізюмщині російські окупанти готуються до відновлення наступу та ведуть обстріли в районах населених пунктів Вірнопілля, Дібрівне та Довгеньке. Але наші Збройні Сили України тримають позиції та не допускають просувань ворога.

Очільник області знов звернувся до жителів Харкова та області з проханням бути максимально обережними, реагувати на сигнали тривоги.

Як повідомляв Харків Times, протяґгом доби 20-21 травня російські окупанти із реактивних системам залпового вогню обстріляли Олексіївку, Салтівку. Увечері через потрапляння боєприпасу в Харкові горіли павільйони одного з ринків міста. Пізніше стало відомо, що це було чергове влучання у багатостраждальний ринок «Барабашово».