У звільненій Малій Рогані відновили газопостачання

У селищі Мала Рогань під Харковом, яке звільнили від окупантів наприкинці березня, комунальники провели маштабні роботи на газопроводах та відновили газопостачання мирним мешканцям. Напередодні 9 травня підключили газ у понад 400 будинків.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної військової адміністрації.

“У Малій Рогані усунули близько 80 пошкоджень газових комунікацій та наприкінці минулого тижня підключили газ у понад 400 будинків”, – зрозповіли Департаменті житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу ХОВА.

Крім того, газовики провели ремонт газопроводів середнього тиску в трьох населених пунктах Дергачівської громади та вжили необхідних заходів для уникнення відключень газу через пошкодження об‘єктів газової інфраструктури в Богодухові.

Також тривають відновлювальні роботи на харківських мережах. Так, у Київському районі спеціалісти АТ «Харківміськгаз» замінили пошкоджений внаслідок ворожих обстрілів ввідний кран на газопроводі низького тиску. Це дозволило мешканцям будинку залишитися з безперебійним газопостачанням.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові триває відновлення газопостачання після російських обстрілів. За останній тиждень “Харківміськгаз” повернув природний газ понад чотирьом тисячам споживачів.

У Рогані та Хролах проведений ремонт пошкоджених ворогом будинкових газопроводів.