У Харкові відновлюють газопостачання після російських обстрілів

Фото: kharkivoda.gov.ua

У Харкові триває відновлення газопостачання після російських обстрілів. За останній тиждень “Харківміськгаз” повернув природний газ понад чотирьом тисячам споживачів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної військової адміністрації із посиланням на Департамент житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу ХОВА.

“Крім цього вдалося замінити шафовий газорегуляторний пункт, зруйнований внаслідок обстрілів. ШГРП підтримує стабільний тиск в системі та роботу усіх газових приладів, тому є важливою спорудою на газорозподільній мережі”, – зазначили в Департаменті.

Ремонтно-відновлювальні роботи проводяться щодня.

Від початку російського вторгнення в Україну харківські газовики відновили постачання природного газу понад 77 тисячам споживачів.

Як повідомляв Харків Times, велика котельня, що забезпечує теплом та гарячою водою майже три великих райони Харкова, працює у штатному режимі. Більше того, незважаючи на російську агресію, сьогодні ведуться планові ремонтні роботи на трьох котлах, щоб гідно підготувати підприємство до майбутнього опалювального сезону.