Ракетний удар, обстріли з артилерії, танків, РСЗВ – як минула доба у Харкові

Фото: Олег Синєгубова Telegram.

За минулу добу 28-29 квітня російські окупаційні війська били по Харкову та області з артилерії, мінометів, танків, реактивних систем залпового вогню, а також нанесли один ракетний удар.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова у Telegram.

  • По Харкову здійснили 16 артилерійських обстрілів, 2 удари реактивними системами залпового вогню, а також нанесли один ракетний удар.

Від вогню окупантів постраждали цивільні об’єкти у районах: райони ХТЗ, П’ятихатки, Салтівка (602-й мікрорайон), Північна Салтівка.

  • Артилерійські, мінометні та танкові удари наносили також по Кулиничам, Хролах, Котлярах, Покотилівці. Сьогодні зранку окупанти зі ствольної артилерії обстріляли Сокільники.
  • За добу в місті та області від обстрілів загинули 5 мирних жителів, 11 – отримали поранення.

Активні бої тривають на Ізюмському напрямку. Українська армія тримає позиції. За останню ніч противник не проводив активних наступальних дій, але вів активну розвідку.

  • ЗСУ збили ще один російський винищувач-бомбардувальник Су-34.

Як повідомляв  Харків Times, російські окупанти б’ють по цивільній інфраструктурі, вулицях селищ, площах і навіть цвинтарях.