Харківська ОВА заявляє про відсутність організованої евакуації з Руської Лозової та Лісного

Харківська обласна військова адміністрація заявляє про відсутність на даний момент централізованої евакуації з села Руська Лозова та селища Лісне, про яку сьогодні зранку повідомляють телеграм-канали.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ХОВА.

«Станом на зараз Харківська обласна військова адміністрація централізованої евакуації із Руської Лозової та Лісного не проводить», – йдеться у повідомленні.

У ХОВА запевняють, що про таке рішення, якщо воно буде прийнято «разом із військовими», про ньього обов’язково буде повідомлено на офіційних ресурсах.

Раніше на кількох телеграм-каналах, зокрема на каналі командира ТрО «Азов» у Харкові Костянтина Немічева та спецпідрозділу «Кракен» з’явилося повідомлення про евакуацію до Харкова мешканців Руської Лозової та Лісного, для тимчасового перебування яких «підготовленні місця для проживання».

Як повідомляв Харків Times, вчора, 28 квітня, Силами оборони України відновлено контроль над селом Кутузівка Харківського району. Цей населений пункт знаходиться на автошляху Т 2104, що веде до кордону з рф через Старий Салтів та Вовчанськ.