Майже тисяча житлових будинків у Харкові залишилися без гарячої води

Фото: city.kharkov.ua

У Харкові через планові ремонтні роботи, які комунальники проводять на ТЕЦ-3 та інших об’єктах, тимчасово відкючено горяче водопостачання майже у тисячі будинків.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За інформацією КП «Харківські теплові мережі», на ТЕЦ-3 ремонтують засувки на колекторах. Через це тимчасово від гарячого водопостачання відключені 974 житлові будинки. Також через дефекти гаряча вода не подається у 18 будинків, 14 з яких знаходяться у Новобаварському районі.

У ХТМ підкреслили, що працюють практично цілодобово, аби якомога швидше повернути в будинки харків’ян послугу. Зокрема, сьогодні продовжать усувати пошкодження та відновлювати внутрішньоквартальні та внутрішньобудинкові мережі в усіх районах міста. Для цього персонал забезпечений паливом, матеріалами та технікою у повному обсязі.

«Щодня кожен працівник підприємства на своему бойовому посту – у боротьбі за рідне місто», – зазначили на підприємстві.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові після завершення опалювального сезону 2021-2022 почали готвуватися до наступного. Співробітники КП «Харківські теплові мережі» ліквідують пошкодження тепломереж та відновлюють гаряче водопостачання в усіх районах Харкова.

Співробітники КП «Харківські теплові мережі», окрім своєї героїчної основної діяльності, ще й розвозять містянам необхідні медикаменти, продукти харчування, памперси для дітей тощо.