Харківські комунальники відновлюють гаряче водопостачання в усіх районах міста (фото)

Фото: city.kharkov.ua

Робітники КП «Харківські теплові мережі» ліквідують пошкодження тепломереж та відновлюють гаряче водопостачання в усіх районах Харкова.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

У «ХТМ» кажуть, що після закінчення опалювального сезону вже розпочали планову перекладку магістральних та внутрішньоквартальних трубопроводів. Системи у центральних районах міста відновлюють разом із підрядною організацією «ІНТЕХ СК».

Також після завершення опалювального сезону прискорилися ремонтні роботи на системах гарячого водопостачання, що дозволило скоротити список будинків, відключених від цієї послуги. На сьогодні послуга гарячого водопостачання доступна у 3 364 будинках.

«Тепер на джерелах теплопостачання простіше відновлювати та реконструювати систему. Першочергове завдання робітників підприємства – дати якомога більшій частині харків’ян гарячу воду», – підкреслили у «ХТМ».

Як повідомляв Харків Times, співробітники КП «Харківські теплові мережі», окрім своєї героїчної основної діяльності, ще й розвозять містянам необхідні медикаменти, продукти харчування, памперси для дітей тощо.