Героїчні комунальники Харкова не лише рятують місто від аварій

Фото: city.kharkov.ua

Працівники міських комунальних підприємств Харкова, крім своєї героїчної основної діяльності, ще й розвозять мешканцям міста гуманітарну допомогу.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Співробітники КП «Харківські теплові мережі» роздають містянам необхідні медикаменти, продукти харчування, памперси для дітей тощо.

Як зазначили на підприємстві, у цей скрутний час співробітники прагнуть надати допомогу усім, хто її потребує. Автомобілі підприємства, що розвозять гуманітарні вантажі, можна побачити в усіх районах Харкова.

Від учора, 18 березня, розвозити гуманітарні грузи розпочали й співробітники КП «Муніципальна компанія поводження з відходами» спільно з громадською організацією «Добра воля».

Як повідомили на підприємстві, мета – забезпечити гуманітарною допомогою містян, що переховуються від російської агресії у бомбосховищах та метро, а також тих, хто тимчасово знаходиться у притулках для біженців.

Фото: city.kharkov.ua

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 19 березня, у Харкові привітали з професійним святом працівників житлово-комунального господарства. В Україні його традиційно відзначають у третю неділю березня. Цього року день робітників ЖКГ припав на 20 березня.