У Великодні свята від російських обстрілів у Харківській області загинули двоє людей

У Великодню ніч російські загарбники завдали ударів по Харкову. Постраждали райони Олексіївки, Салтівки та Північної Салтівки. Було поранено трьох людей.

Про це Харків Times довідався з вечірнього звіту голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова у Telegram.

Вдень окупанти обстрілювали Золочівський та Чугуівський райони області. За попередніми даними, дванадцятеро людей були поранені, серед них – одинадцятирічна дитина. Шестеро поранених – у Чугуєві, п’ятеро – в Малинівці, один – у Золочеві.

В Харкові та Чугуєві на ці свята від російських ракет загинули двоє людей.

Всю минулу ніч і сьогоднішній день Національна поліція патрулювала у посиленому режимі, слідкуючи за ситуацією. Синєгубов висловив упевненість в тому, що саме вжиті заходи значно знизили ризики для цивільних.

«Вдячний усім мешканцям Харківщини, які утрималися від відвідування храмів цього Виликодня. А також духовенству за розуміння ситуації і виважене рішення не проводити нічних богослужінь», – зазначив голова ХОВА.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні – на Великдень – російські загарбники, які здавна розповідають про свої «православні скрепи» жорстоко обстріляли Чугуїв Харківської області. Попередньо повідомляли про трьох поранених, серед яких одинадцятирічний хлопчик та його мама.