Настала черга ще одного російського запроданця – екс меру Балаклеї повідомили про підозру

Фото: Facebook

Слідчі заочно повідомили ще одному зраднику – колишньому меру міста Балаклея Харківської області івану столбовому – про підозру за фактами державної зради та колабораційної діяльності (ч. 2 ст. 111, ч. 5 ст. 111-1 КК).

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

«Міський голова міста Балаклея, обраний на цю посаду в листопаді 2015 року, прийняв для себе рішення перейти на бік ворога шляхом надання добровільної згоди на виконання повноважень міського голови у підтримуваному окупаційним режимом органі місцевого самоврядування», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, за його відомостями мер-зрадник зрадив і своє багатостраждальне місто та втік разом із сім’єю до російської федерації. Одразу ж після ганебної втечі столбового Балаклею почали жорстоко обстрілювати російські війська.

«Я переконаний, що ніхто без відповіді на свої зрадницькі дії не залишиться», – сказав тоді голова ХОВА.

Як повідомляв Харків Times, слідчі Служби безпеки України заочно повідомили черговому зраднику, 46-річному віталію ганчеву, що нині вважає себе «російським гауляйтером» окупованої Казачої Лопані, про підозру в державній зраді та за фактом колабораційної діяльності (ч. 2 ст. 111, ч. 5 ст. 111-1 КК).