На кількох станціях Харківського метрополітену бібліотекари видають книжки (фото)

Працівники публічних бібліотек Харкова організували імпровізовані бібліотечні пункти на ряді станцій Харківського метрополітену. Також у метро харківські художники малюють разом із дітьми та проводять для них майтер-класи.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зокрема, на станції метро «Армійська» щовівторка та щоп’ятниці, з 10:00 до 11:00, бібліотекари Немишлянського району видають книги та проводять невеликі тематичні заходи. Їхні колеги, працівники бібліотек Холодногірського району, організували буккросинг на станції «Холодна гора».

На станціях метро «Холодна Гора» та «Палац спорту» днями художники Арсеній Полях та Ольга Компанієць провели майстер-класи «Готуємось до великодніх свят!» з малювання та писанкарства.

Все це відбувається у рамках міського проєкту «Майбутнє мирної України!». Мета ініціативи – не лише підтримати містян у важкі часи війни, а й розвинути світогляд дітей, повернути їм яскравий світ дитинства та розкрити їхні творчі здібності.

 

Як повідомляв Харків Times, 18 квітня міськрада заявила про намір видавати книжки на станціях Харківського метрополітену, який з 25 лютого служить бомбосховищем.