Минулої доби громадам Харківської області передано понад 100 тис. кілограмів продуктів

Фото: kharkivoda.gov.ua

Протягом 21 квітня з обласного логістичного центру передали близько 100400 кг продуктів харчування у територіальні громади регіону та на пункти видачі гуманітарної допомоги “Укрпошти” і “Нової пошти” в Харкові.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної військової адміністрації із посиланням на голову ХОВА Олега Синєгубова.

“Відправляємо продукти, яких зараз найбільше потребують наші люди: це картопля, молоко, куряче м’ясо, борошно, макарони, цукор, квасоля, олія, крупи, консерви, солодощі, напої. Також забезпечуємо засобами гігієни. Крім того, за вчора передали понад 17 тисяч готових продуктових наборів”, – сказав Синєгубов.

Допомогу направили Люботинській, Малоданилівській, Дергачівській, Височанській, Чугуївській, Золочівській, Новопокровській, Красноградській, Балаклійській, Роганській, Вільхівській, Ізюмській, Краснокутській, Солоницівській, Донецькій, Лозівській територіальним громадам області та жителям Харкова через поштові пункти видачі.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові почастішали випадки, коли невідомі під виглядом волонтерів, що нібито допомогають з гуманітаркою, намагаються дізнатися у містян їх персональні данні. У Харківській міській диспетчерській службі просять всіх містян бути обережними й у жодному разі не повідомляти своїх пероснальних даних невідомо кому.